نوشته شده توسط : میثم اکبری

در طی چند سال گذشته ، اقتصاد روسیه با رشد متوسط ​​1.3٪ 1 و رشد ناخالص داخلی در حدود 2.5 تریلیون دلار در سال 2013 در بخش های خدمات (58.3٪) ، صنعت (37.5٪) و کشاورزی (4.2) در حال رشد است. بخش کشاورزی ، صنعت و خدمات به ترتیب حدود 9/9٪ ، 8/27٪ و 5/62٪ نیروی کار را به خود اختصاص داده اند. روسیه یکی از واردکنندگان عمده مواد غذایی در جهان است ، بخشی از آن به دلیل آب و هوای خشک و بارندگی نامتعارف ، سرمایه گذاری های کم اهمیت در این بخش که منجر به برخی عدم کارآیی در تولید مواد غذایی و کاهش تعداد دام ها شده است .2 آمار در روسیه 10.6٪ سبد غذایی به طور متوسط ​​به میوه و سبزیجات تازه می رود. براساس تحقیقات مرکز مشاوره RBK ، متوسط ​​هزینه هفتگی خانواده برای محصولات غذایی از 3،632 روبل (114.29 دلار) در مسکو به 2،809 (89.27 دلار) روبل در شهری کمتر از 500000 شهروند می رسد. تقریباً 50٪ از فروش میوه روسیه. بیشتر میوه های وارداتی در اولین ماه شش ماه سال و قله های مصرفی از اکتبر تا ماه مه موجود می باشد. واردات کمترین است
در تابستان (جولای-سپتامبر) هنگامی که بازار پر از میوه های محلی ارزان از روسیه ، مولداوی ، اوکراین و جمهوری های آسیای میانه و همچنین خاورمیانه است. در سال 2013 ، روسیه حدود 1 076 میلیون یورو میوه تازه و فرآوری شده و 769 میلیون یورو سبزیجات تازه و فرآوری شده خریداری کرد. فروش سریع در حال رشد به روسیه شامل گوجه فرنگی است (از 6 میلیون یورو در سال 1999 تا 116.5 میلیون یورو در سال)
در سال 2011) ، سیب زمینی (از 7 میلیون یورو در سال 1999 به 198.5 میلیون یورو در سال 2011) ، سیب (از 53 میلیون یورو به 284 میلیون یورو) و گلابی (از 19 میلیون یورو به 169 میلیون یورو) و در میان دیگر.

 

بزرگترین تولید کننده میوه های روسی عبارتند از: اکوادور (موز) ، لهستان (سیب) ، ترکیه (مرکبات ، انگور و میوه های سنگی) ، چین (سیب ، مرکبات ، میوه های سنگی) ، آرژانتین (سیب ، گلابی ، مرکبات) و شیلی. (انگور)
به طور کلی ، میوه وارداتی در فروشگاههای خرده فروشی روسیه گران است. واردکنندگان به طور معمول حدود 5٪ علامت گذاری می کنند ، در حالی که علامت گذاری به عنوان سوپر مارکت ها بین 10 تا 30٪ متفاوت است و غرفه های میوه خاص بسته به نوع میوه تا 100٪ مارک می شوند. از نظر سبزیجات ، گوجه فرنگی بزرگترین کالای وارداتی است و پس از آن سیب زمینی و سپس پیاز و سیر قرار دارند.

قوانین و مقررات برای واردات
برای ارسال کالاهای تازه به روسیه ، یک صادرکننده باید در لیست صادرکنندگان مورد تأیید سرویس فدرال کنترل دامپزشکی و گیاهی روسیه قرار گیرد. در روسیه و همچنین زنجیره ای طولانی از مکانیسم های جلوگیری از مالیات. صادرکنندگانی که از این قوانین رسمی و غیر رسمی پیروی نمی کنند ، به سادگی نمی توانند تحویل دهند
تولید به روسیه
عوارض واردات میوه 10٪ و مالیات بر ارزش افزوده 18٪ است.
عوارض واردات سبزیجات 15٪ و مالیات بر ارزش افزوده 10٪ است.
برخی کشورها از وضعیت "مطلوب ترین کشور" (MFN) از جمله آفریقای جنوبی ، آرژانتین ، مراکش ، لهستان ، اسپانیا ، شیلی ، هلند ، فرانسه و مصر برخوردار هستند. واردات با تولید محلی رقابت نمی کند. انواع میوه و سبزیجات (از جمله سیب ، مرکبات ، میوه ، گوجه فرنگی ، خیار و غیره) وجود دارد که در آن عوارض واردات بر اساس وزن محاسبه می شود.

تجزیه و تحلیل صادرات میوه به روسیه
سیب
چهره ها و شکل ها
سیب محبوب ترین میوه در روسیه است. سیب به تنهایی 20٪ بازار میوه را به خود اختصاص می دهد. در سال 2012 ، مصرف سیب نسبت به سال 2011 25٪ افزایش یافت و به 13.6 کیلوگرم در هر نفر رسید.
  روسیه بزرگترین وارد کننده سیب در جهان است. بیشتر اندازه سایه سیب 80-100 میلی متر است. نوع سیب های ترجیحی: Ganny Smith، Golden Delicious، Red Delicious، Jona Gold، and Jona Red. حجم واردات در سال 2013 به 1.2 میلیون تن رسیده است.

واردات سیب با CAGR پایدار 8.7٪ در حال افزایش است و پیش بینی می شود تا سال 2017 به ارزش 2 میلیون تن برسد. انتظار می رود که این روند به دلیل کاهش بیشتر تعرفه واردات و محصول مورد انتظار ادامه یابد. در سال 2012 عمده فروشندگان سیب به روسیه عبارت بودند از: لهستان (57٪) ، مولداوی (12٪) ، چین (9٪) و جمهوری آذربایجان (4٪).

 

صادرات به روسیه

 

سیب زمینیها
چهره ها و شکل ها
سیب زمینی یک غذای اصلی برای روس ها است که اغلب به عنوان نان دوم آنها گفته می شود. امنیت غذایی برای میلیون ها خانواده روستایی به این محصول بستگی دارد. با این حال ، مصرف کل سیب زمینی در دو دهه گذشته به دلیل کاهش مصرف مواد غذایی و کاهش مصرف صنعتی در روسیه در حال کاهش است. به طور متوسط ​​روسیه حدود 67.5 کیلوگرم سیب زمینی در هر سال در سال مصرف می کند. 17 کل تولید سیب زمینی سالانه در روسیه حدود 29.5 میلیون تن در سال 2012 است.
دکترین امنیت غذایی روسیه هدف 95٪ خودکفایی در تولید سیب زمینی در روسیه را تعیین کرده است. در سال 2012 ، روسیه 452،748 MT سیب زمینی شامل 22،095 MT سیب زمینی بذر و 340،652 MT سیب زمینی سفره وارد کرد. واردات سیب زمینی بذر بدون پرداخت عوارض است ، اما واردات سایر سیب زمینی ها مشمول 13.3 درصد واردات هستند. 
انواع / هیبریدهای بذر کاشت پس از انجام آزمایشات در ایستگاههای آزمایشی تخصصی در قلمرو فدراسیون روسیه باید در رجیستری روسیه بذرهای کاشت ثبت شود. پس از ثبت انواع سیب زمینی در روسیه ، سیب زمینی وارداتی باید کلیه نیازهای گیاهی روسی را برآورده کند.
روسیه با استناد به دلایل خاصیت گیاهی ، ممنوعیت موقت واردات بذر و سیب زمینی های انبار از اتحادیه اروپا را صادر کرد سرویس دامپزشکی و گیاهان دارویی روسیه گفت: کنترل های زیادی بر روی سیب زمینی های نشات گرفته از بلژیک ، جمهوری چک ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، هلند ، لیتوانی ، اسپانیا و انگلیس وجود میکروارگانیسم هایی را که باید قرنطینه شوند نشان داده است.
از ژوئن 2014 ، قیمت 1 کیلو سیب زمینی 0.92.19 دلار بود
صادرات سیب زمینی به روسیه به دلیل ممنوعیت سیب زمینی بذر محکم بود ، بنابراین فروش سیب زمینی از 228 میلیون یورو در سال 2011 به 40 میلیون یورو در سال 2013 (از 605 000T به 94 000T) کاهش یافت.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صادرات به روسیه به وب سایت http://volga-crops.com مراجعه نمایید.

 



:: موضوعات مرتبط: بازاریابی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : میثم اکبری

برای اینکه بتوانید در صادرات و واردات کالا موفق بوده و در تجارت بین المللی حضور مستمر داشته باشید باید با فرآیند ترخیص کالا از گمرک آشنایی کامل داشته باشید و با شناخت پیچیدگی های آن کالای خود را در اسرع وقت از گمرک ترخیص کنید. اگر با انجام این فرآیند به طور کامل اشنایی داشته باشید پروسه ترخیص کالا را خودتان شخصا انجام می دهید. اما اگر شناخت لازم و یا وقت کافی برای پیگیری امور ترخیص کالا را ندارید، باید آن را به ترخیص کار گمرک واگذار کنید.

ادامه این مقاله را همراه http://meysammmm.loxblog.com باشید.

 



ترخیص کار گمرک کیست ؟


به طور کلی ترخیص کار گمرک شخصیتی است که با وکالت از وارد کننده کالا یا صادر کننده کالا کلیه مراحل و عملیات ترخیص کالا از گمرک را انجام می دهد. این شخصیت می تواند حقیقی یا حقوقی باشد.

 

ترخیص کار گمرک

تفاوت حق العملکار با ترخیص کار گمرک


شاید به ظاهر ترخیص کار و حق العملکار با هم تفاوتی نداشته باشند اما در واقع این طور نیست. اگر یک ترخیص کار گمرک بتواند مجوز و پروانه های کاری مشخصی را دریافت کند به عنوان حق العملکار شناخته می شود.
درواقع حق العمل کار شخصیتی است که با نام خود ولی به نیابت از شخص یا شرکتی دیگر عملیات مشخصی را انجام می دهد و در ازای انجام آن مزد یا حق العمل می گیرد.
باید توجه داشت که حق‌العمل‌کار نماینده نیست و وکالت ندارد در مقابل از جانب شخص و شرکت نیابت دارد.کسی که نمایندگی یا وکالت دارد، با نام موکل خود معامله انجام می دهد. اما حق العمل کار که نیابت دارد با نام خودش وارد معامله شده و نام آمر خود را کتمان می کند.

ترخیص کار گمرک با دارا بودن شرایط زیر حق العملکار شاخته می شود:
کسب پروانه حق العمل کاری از گمرک
داشتن کارت بازرگانی
تابعیت ایران
کارمند دولت نباشد
داشتن حداقل ۲۵ سال سن
نداشتن محکومیت به جرم و جنایت و عدم سابقه قاچاق در گمرک به گواهی کتبی مقامات مربوط
مدرک تحصیلی حداقل دیپلم دبیرستان
پذیرفته شدن در امتحان قانون امور گمرکی و آیین‌نامه آن

تزخیص کار کالا

چرا ترخیص کار استخدام کنیم؟


همانطور که می دانید در انجام هر معامله تجاری طرفین موظف هستند تا کالای مورد نظر را در زمانی که تعیین کرده و بر آن توافق شده، به دست مشتریان برسانند. در صورتی که فرایند ترخیص کالای وارداتی یا صادراتی در گمرک بیش از مدت تعیین شده به طول انجامد، صادرکننده و یا واردکننده از این بابت متضرر می شوند. بنابراین اگر فرایند ترخیص کالا از گمرک را به شخصی که در این رابطه مهارت داشته و با پروسه آن به طور کامل آشنایی دارند بسپارند می توانند بدون فوت وقت و در زمان تعیین شده کالای خود را ترخیص کنند و نگرانی از این بابت نخواهند داشت.

منبع:http://tahakhalij.ir/



:: موضوعات مرتبط: بازاریابی , عمومی , ,
:: بازدید از این مطلب : 961
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : میثم اکبری

 

پنل اس ام اس چیست؟ پنل اس ام اس پنل اس ام اس یا سامانه پیامکی یک فضای کاربری است. باید ذکر کنیم که پنل اس ام اس شباهت زیادی به ایمیل زدن دارد. به عنوان مثال، شما اگر قصد ارسال ایمیل دارید، باید برای خودتان یک ایمیل، با ثبت نام در سایت، درست کنید. از سامانه پیامکی در بازاریابی پیامکی استفاده می شود. ابزار شما برای ارسال پیامک، پنل اس ام اس می باشد. یک سامانه پیامکی باید دارای منابع زیادی باشند. هر چه پنل اس ام اس شما منابع اطلاعاتی بیشتری داشته باشد، لیست مخاطبین شما بزرگ تر می شود. بنابراین پنل اس ام اس، پنلی است که دارای امکانات و منابع اطلاعاتی است برای این که شما به راحتی و به سرعت پیام های تبلیغاتی خود را به هر جا یا هر کس که خواستید، ارسال کنید. اگر بدانید با یک پنل اس ام اس چه کارهای موثر و بسیار جذابی می توانید انجام دهید، بلافاصله برای ثبت نام پنل اقدام خواهید کرد.

ادامه این مقاله را همراه http://meysammmm.loxblog.com باشید.

 

در ادامه با عصر ارتباط(https://asreertebat.com) همراه باشید.

نحوه کار با پنل اس ام اس

پنل اس ام اس به شکلی طراحی شده است که هرکسی به راحتی با آن کار کند. اگر می خواهید تصویری ذهنی از یک سامانه پیامکی داشته باشید، باید تأکید کنم که پنل اس ام اس مشابه ایمیل، دراپ باکس و … می باشد. چرا که پنل اس ام اس در واقع یک نرم افزار است. فقط تفاوت آن با نرم افزارهای دیگر این است که، پنل اس ام اس تحت فضای وب کار می کند. شما به راحتی می توانید یک پنل اس ام اس تهیه کنید. سپس همانند ایمیل، با یک نام کاربری و یک پسورد وارد پنل شوید. وقتی محیط جالب پنل اس ام اس را ببینید، متوجه خواهید شد که چطوری با آن کار کنید. می توانید کارهای مختلفی انجام دهید.

پنل اس ام اس به شما این امکان را که با روش های مختلف، متن های مختلف به افراد مخلتف را ارسال کنید. پس از ارسال، کاربر شما بلافاصله پیام شما را دریافت می کند. واقعاً چه روش بازاریابی را می شناسید که به این راحتی و با این سرعت، پیام های تبلیغاتی خودشان را بتوانند ارسال کنند. ارسال پیامک در سامانه پیامکی به روش های مختلفی صورت می گیرد. مهم ترین روش های ارسال را به شما معرفی می کنیم، تا بیشتر با روش بازاریابی پیامکی آشنا شوید.

1. ارسال اس ام اس از طریق دفترچه تلفن، بر اساس یک فایل اکسل و از طریق bts و …

2. ارسال اس ام اس بر اساس نقشه گوگل: سامانه پیامکی می تواند از نقشه گوگل نیز استفاده کند.

3. ارسال اس ام اس بر اساس کد پستی: شما در هر نقطه ای که زندگی می کنید، یک کد پستی را حتماً دارید. پنل اس ام اس به شما این امکان را می دهد، تا به هر تعدادی خواستید کد پستی انتخاب کنید و بر اساس آن، پیام خود را ارسال کنید.

کاربرد های پنل اس ام اس

کاربردهای پنل اس ام اس بسیار زیاد و متنوع هستند. کاربرد پنل پیامکی فقط به ارسال پیام و جذب پیام توسط مخاطب محدود نمی شوند. محتوای پیامی که ارسال می کنید، هر پیامی می تواند باشد. ولی تمرکز ما بهتر است بر بازاریابی به روش ارسال پیامک باشد. یعنی بحث ما دربارۀ کسب و کار است که قصد داریم از طریق بازاریابی پیامکی و با پنل پیامکی، پیام های تبلیغاتی خود را به هر جایی و هر کسی ارسال کنید.

پنل اس ام اس روش های مختلفی برای ارسال پیامک دارد. مهم ترین آن ها این روش ها هستند:

· ارسال پیامک تکی

· ارسال پیامک تبلیغاتی به صورت گروهی

· ارسال پیامک زمان بندی شده: جهت تبریک تولد، مناسبت های مختلف و …

· ارسال پیامک از روی نقشۀ گوگل

· ارسال پیامک بر اساس کد پستی محلی

· ارسال پیامک بر اساس سن یا جنسیت

· ارسال پیامک از طریق دکل مخابرات

· ارسال پیامک به لیست سیاه مخابرات

مزایای پنل اس ام اس

· ارسال اس ام اس با بالاترین سرعت ممکن

· تحویل و مشاهده اس ام اس های شما

· داشتن بازخوردهای فراوان و با ارزش از سوی مخاطبین

· قابلیت سازگار شدن با انواع تلفن همراه

· قابلیت داشتن ارتباط مستقیم با مخاطب

· صرفۀ اقتصادی و ارزان بودن ارسال اس ام اس از طریق پنل اس ام اس

سامانه پیامکی را اکنون می شناسید و می دانید چه امکانات و مزایای آن چیست. اگر قصد خرید یک پنل اس ام اس دارید، اگر در اینترنت جست و جو کنید، متوجه خواهید شد که تعداد شرکت هایی که پنل اس ام اس می فروشند بسیار زیاد است. ولی حتماً با کسی که در این زمینه اطلاعات کافی و لازم را دارد، مشورت کنید.

پنل اس ام اس وب وان یک گزینه ایده آل برای بازاریابی پیامکی شما می تواند باشد.

این پنل دارای ویژگی های زیر می باشد:

· ارسال قطعی و سریع همراه با گزارش تحویل کامل

· جدیدترین بانک شماره موبایل کلیه شهرها به تفکیک منطقه، اصناف، جنسیت و سن

· کارشناسان مجرب پاسخگو به صورت 24 ساعته حتی ایام تعطیل

· تمامی پکیج‌ها بدون تاریخ انقضا (lifetime License)

· خط اختصـاصی هدیــه به انتخـاب شمــا

· امـکان کار با سامـانه از طریـق موبـایـل و تبـلت و …

· نمـاینـدگـی بدون واسـطه کلیـه اپراتـورهــا — تضمین بهترین کیفیت و قیمت

· 7 روز ضمانت بازگشت وجه بی قید و شرط

 

 



:: موضوعات مرتبط: بازاریابی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 آذر 1398 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد